torsdag 17 november 2011

Efterlovs-känslan..

..panik! Nu har vi mangavecka med Natalia Batista, och det är jättejätteroligt. Men jag är så stressad och ofokuserad att det känns som att jag inte kan ta vara på den här veckan fullt ut, som jag egentligen vill. Mer om Mangaveckan i morgon :)


Anyhow. Mina strippserier blev utvalda av Sydsvenskan, och ska publiceras! :D Jaa! Smaka på det ordet, Publiceras. Det borde bli en glassmak så att man faktiskt kan äta den. Mina serier, tillsammans med Tarjeis och Ellens serier, kommer i tidningen någon gång i december. Om några veckor max, alltså. 
Igår blev vi intervjuade och fotograferade för tidningen, och jag är ganska nöjd med frågorna jag fick. Det var trevligt, men jag är lite skeptisk. Sist jag var med i en tidning blev jag ganska felciterad och ganska dålig på bild. :) Men fan vad glad jag är över att bli publicerad. Jag har haft ett par riktigt bra fredagar i rad nu, får se i morgon om det fortsätter att bli bättre och bättre! 


Och här kommer en av stripparna! Den handlar om Migrationsverket, som jag älskar så, av hela mitt hjärta.2 kommentarer:

  1. jag älskar också migrationsverket! åh, jag visste väl att vi hade nåt gemensamt! <3

    SvaraRadera
  2. Polisen, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan i all ära... men Migrationsverket är nog den myndighet som får mitt hjärta att slå extra hårt och ger mig en känsla av att jag lever bland mjuka, glittrande manga-bubblor. Skönt att du känner exakt likadant!

    SvaraRadera