måndag 18 februari 2013

Syskonporträtt Deluxe

- scroll down for english -

Kolla! 
Det här är en av grejerna som jag höll på att jobba med i januari. Ursäkta kvaliteten på fotot, teckningen var för stor för scannern, osv osv. Min goda vän Erik beställde ett porträtt av sig och sin syster att ge bort i present, så jag fixade. Jag tar beställningar på illustrationer och sånt när jag har tid, så om någon är intresserad är det bara att skicka ett mail. 
Jag är ganska nöjd med hur teckningen blev. Skägget tog en jävla tid, men ser ju snyggt ut. :) Look!
This is one of the things that I was working on in January. Excuse the poor quality of the photo, the original drawing was too big for the scanner, and so on and so on. My very good friend Erik wanted a portrait of himself and his sister for a gift, so I took care of that. I do commissions for illustrations and stuff when I have the time, so if anyone's interested just send me an e-mail. 
I'm pretty happy with how the drawing turned out. The beard took a freakin' long time, but I think it looks great. :)

1 kommentar:

  1. Jag tecknar med lite beställningar o så, har fått en jäääääättestor grej jag ska teckna nu, så när du skrev att den var för stor för scannern....så blev nyfiken, hur stor är den? Vilken är den största storleken du kan tänka dig att teckna åt folk?:) Jag tvekar faktiskt på om jag kommer klara denna jag fått:P

    SvaraRadera