tisdag 16 oktober 2012

WIP för BOOOM

Nu har BOOOM lagt upp ett teaser-inlägg med den första serien jag gjorde för projektet. Det är ett work in progress, så man kan se hur jag tuschade och sådär...ja. Det är en sann historia och jag är den lilla personen i bakgrunden som ser obekväm ut. Här är den:


BOOOM has posted a teaser for you with the first comic that I made for the project. It's a work in progress, so that you can check out how I was inking and...yeah. It's a true story and I'm the tiny person in the background looking uncomfortable. Enjoy!

5 kommentarer:

 1. Försöker lära mig att teckna serier sen jag börjat läsa din blogg, älskar all politik och alla åsikter! Håller inte med om allt kanske, men du är grym! Och jag är typ grymt nyfiken på BOOM nu!:D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Rennieh och tack för den snälla kommentaren! :)

   Det gör mig glad att du läser bloggen, men ännu mer att du försöker lära dig teckna serier. Det tog lång tid innan jag vågade börja teckna serier själv, för jag trodde att jag inte skulle vara tillräckligt bra på det, men nu är jag så klart beroende. Så bara fortsätt!

   Det viktigaste är inte att man håller med tycker jag, det viktigaste är att man tänker efter och kommer fram till vad man själv har för åsikter. Men ja, välkommen till BOOOM, och ha det fint!

   Radera
  2. Jag gillar redan serietecknandet, men jag är inte bra alls på det än, fast jag hoppas kunna bli!:)
   Nej, man måste ju inte alltid hålla med om allt. För du har ju rätt, åsikter är viktiga, utan dem vore vi inte oss själva. Oj, tre O, läste fel visst:o

   Radera
  3. Om du bara fortsätter öva så finns det inget som hindrar dig från att bli bra! Behöver du tips eller konstruktiv kritik någon gång är det bara att skicka ett mail, så svarar jag så gott jag kan. :)

   Radera
 2. Tack så mycket!:) Det kanske jag gör någon gång! Det svåraste tycker jag är val av tusch, pensel, penna....och så.

  SvaraRadera